Børnedemokrati i Titanparken

BØRNEDEMOKRATI I TITANPARKEN


OM PROJEKTET

Konradi - liv i og mellem husene etablerer i samarbejde med AKB, København børnedemokrati i boligafdelingen Titanparken. Boligafdelingen er beliggende på Nørrebro i København med 230 lejemål og omkring 770 beboere, hvoriblandt 190 er børn i alderen 0-17 år.

Børnedemokratiets vision er at give børn mulighed for at få en stemme i den boligafdeling, de bor i. Dette kan bidrage til at udvikle børns demokratiske kompetencer, og være med til at indvie børn i et sundt fællesskab. Gevinsten kan også findes i at boligafdelingen kan opleve øget ejerskab fra børnene, som på sigt kan være med til at forebygge uro og hærværk fra boligafdelingens egne børn.

Børnedemokratiets fundament er boligafdelingens egne (permanente) ressourcer, der udover børnene består af driftsmedarbejdere og afdelingsbestyrelse. Disse parters engagement er unikt for et vellykket børnedemokrati og gør samtidig børnedemokrati bære- og levedygtigt. 

RESULTATER

· Børnedemokrati i boligafdelingen Titanparken 

Du kan læse mere om børnedemokrati på vores hjemmeside: http://børnedemokrati.dk og på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/Boernedemokrati

 

FAKTA
Opgave: Børnedemokrati i Titanparken
Projektejer: AKB København
Finansieret af: AKB København
Periode: Forår 2022 - vinter 2023
Rolle: Projektleder